West Ham -fanit: hyviä uutisia. João Mário on saapumassa vahvistamaan joukkuetta ainakin kevääksi.

West Ham on neuvotellut jo jonkin aikaa Internazionalen kanssa Márion lainasopimuksesta. Keskustelut nytkähtivät eteenpäin, kun Inter sai hankittua korvaajaksi Barcelonan Rafinhan.

Nyt The Guardianille ja Sky Sportsille työskentelevä toimittaja Fabrizio Romano kirjoittaa, että seurojen osalta siirto olisi jo sovittu. Kyseessä on lainasopimus, johon sisältyy osto-optio. Romanon mukaan neuvottelut Hammersin ja Márion välillä on aloitettu. Valmista pitäisi tulla ”pian”.

25-vuotias Mário on keskikentän keskustan pelaaja. Hän siirtyi Interiin 40 miljoonan euron kaupassa kesällä 2016. Viime kaudella vastuuta tuli ihan mukavasti, mutta tällä kaudella Mário on ajautunut sivuraiteelle. Vastuuta on tullut 15 ottelussa yhteensä vain 615 minuuttia.

Vähäinen peliaika ei ole vaikuttanut Márion asemaan Portugalin maajoukkueessa. A-maajoukkuepelejä on kertynyt yhteensä 31.