West Ham on lainannut Joao Márion Inter Milanista. 25-vuotias Portugalin maajoukkuemies pelaa Valioliigassa loppukauden.

Hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle West Hamia suositteli maajoukkuetoveri José Fonte, joka soitteli ja lähetti suositusviestejä Máriolle.

– José selitti minulle seurasta ja kannatuslaulustamme I’m Forever Blowing Bubbles. Minulle oli tärkeää liittyä juuri West Hamiin. Se on historiallinen seura, jolla on uskomaton stadion ja uskomattomat pelaajat. Yritän oppia päivittäin lisää asioita seurasta, Mário kommentoi Hammersin tiedotteessa.

Mário ostettiin Interiin kesällä 2016 kalliiseen 44 miljoonan euron hintaan vakuuttavan EM-turnauksen jälkeen. Portugalilainen esiintyi viime kaudella 33 sarjaottelussa, mutta peliaika on jäänyt kuluvalla kaudella 14 sarjapeliin.

Mário on kerännyt niissä kolme maalisyöttöä.