Useiden lähteiden mukaan Bayer Leverkusenin Julian Brandt oli viime kesänä Liverpoolin ostoslistan kärkinimi, mutta hän sanoi siirrolle ei ja tämän seurauksena joukkue hankki lopulta Mohamed Salahin.

21-vuotiaan Saksan maajoukkuepelaajan nimi on jälleen yhdistetty Liverpooliin, kun joukkueen uskotaan etsivän korvaajaa Philippe Coutinholle joko nyt tai viimeistään kesällä. Julianin isä Jürgen Brandt, joka toimii myös poikansa agenttina, kuitenkin kertoi, ettei siirto ole toteutumassa.

– Julianin tavoite on pelata Leverkusenin kanssa Euroopassa ensi kaudella, Jürgen sanoi Sport Bildille.

– Hän on ehdottomasti täällä ainakin vuoteen 2019 asti. Julian tuntee, että hänellä on keskeneräisiä bisneksiä Leverkusenissa.

Brandtin sopimus nykyisen joukkueensa kanssa päättyy juuri kesällä 2019. Voi olla, että hänen seuraava osoitteensa selviää vasta tuolloin, kun hän saa vaihtaa seuraa ilmaiseksi. Liverpoolin lisäksi ainakin Bayern München ja FC Barcelona ovat kiinnostuneiden joukossa.