Chelsea-legenda Frank Lampard kiistää neuvottelevansa Oxford Unitedin managerin paikasta. Entinen valioliigapelaaja yhdistettiin aiemmin tällä viikolla seuran uudeksi valmentajaksi Pep Clotetin saatua maanantaina potkut.

Lampard myöntää Ykkösliigassa pelaavan seuran ottaneen häneen yhteyttä kesällä. Englantilaisen mukaan työ ei ole kuitenkaan tällä hetkellä hänen aikataulussaan.

– Juttelin kesällä Skylla työskentelevän Dave Jonesin kanssa, joka kuuluu Oxfordin seurajohtoon. Työskentelen tällä hetkellä lisenssieni kanssa ja aion valmennushommiin, jos vain oikea tilaisuus tulee, Lampard sanoi TalkSportille.

Lampard kertoo myös työskentelevänsä tällä hetkellä Chelsean alle 18-vuotiaiden ryhmän kanssa hakemassa valmennusoppeja.

– En tiedä millainen se polku tulee olemaan. Työskentelen tällä hetkellä Chelsean alle 18-vuotiaiden ryhmän kanssa päästäkseni sitä kohti. Sitä ei voin tuosta vain kuvitella olevansa valmentaja. Sitä varten täytyy harjoitella paljon.

– Onneksi Chelsea ja akatemia auttaa minua saamaan työtunteja. Seurailen tiettyjä valioliigajoukkueita ja opiskelen asioita tullakseni joku päivä valmentajaksi.