Pierre-Emerick Aubameyangia on jo hyvän aikaa huhuttu Alexis Sánchezin korvaajaksi Arsenaliin. Mutta siirtyykö Aubameyang sittenkään?

Arsenal-luotsi Arsène Wenger myönsi hiljattain neuvottelut, mutta sanoi samalla, että sopu seurojen välillä on vielä kaukana (lue tästä).

Lehtitietojen mukaan Arsenal on tehnyt jo useamman tarjouksen, jotka kaikki Borussia Dortmund on hylännyt. Tuorein oli tiettävästi yli 50 miljoonaa puntaa (noin 60 miljoonaa euroa) Nyt ei tarvitse enää nojata lehtitietoihin, sillä Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kertoi, mikä on neuvottelujen tilanne.

– Olemme valmiit myymään, mikäli tietyt ehdot täyttyvät – ja vain jos nuo tietyt ehdot täyttyvät, Zorc sanoi Sky Deutschlandille.

– Arsenal on tehnyt tähän mennessä monta tarjousta ja ne kaikki on hylätty.

[readmore from=Pierre-Emerick-Aubameyang]

– Joko vaatimuksiimme suostutaan ja pelaaja siirtyy, tai sitten niihin ei suostuta ja Aubameyang pelaa Dortmundissa kesään asti.

– Tästä on muuten juteltu Aubameyangin perheen kanssa ja he ovat hyväksyneet tämän.

28-vuotiaalla Aubameyangilla on ollut useampaan otteeseen erimielisyyksiä Dortmundin kanssa. Missään koirankopissa hyökkääjä ei kuitenkaan ole. Itse asiassa Aubameyang pelasi juuri täydet minuutit, kun Dortmund pelasi eilisessä Bundesliigan ottelussa 2-2-tasapelin Freiburgia vastaan.

Englantilaisseurojen osalta tammikuun siirtoikkuna umpeutuu 1. helmikuuta kello 01.00 Suomen aikaa.