Edin Džekon siirrosta AS Romasta Chelseaan on puhuttu nyt jo jonkin aikaa. Vahvistusta ei ole kuitenkaan vieläkään kuulunut.

On jo puhuttu, että seurat olisivat päässeet siirtosummasta sopuun. Roma kiisti tiedon hiljattain. Nyt Sky Sports kertoo, että Chelsea olisi valmis maksamaan italialaisseuralle 26 miljoonan punnan (30 miljoonaa euroa) korvauksen. Vielä ei tiedetä, olisiko se riittävä summa Romalle.

Se, mistä lehdet ovat olleet yhtä mieltä, on erimielisyys Džekon ja Chelsean välillä. Koko ajan on siis sanottu, etteivät osapuolet ole vielä päässeet Džekon henkilökohtaisesta sopimuksesta yksimielisyyteen. Nyt Sky avaa hyökkääjän vaatimuksia.

Mediajätin tietojen mukaan Džeko vaatii 90 000 punnan viikkopalkkaa ja kesään 2021 ulottuvaa sopimusta. Chelsea on perinteisesti suhtautunut melko nihkeästi yli 30-vuotiaiden pelaajien pitkiin jatkosopimuksiin, joten maaliskuussa 32 vuotta täyttävän bosnialaisen vaatimus voi olla melkoinen pala Chelsea-johdon nieltäväksi.