Arsenal on panemassa seuraennätyksensä uusiksi. The Telegraphin mukaan Arsenal ja Borussia Dortmund ovat päässeet sopuun Pierre-Emerick Aubameyangin siirtosummasta. Dortmund kuittaa gabonilaishyökkääjästään 63 miljoonaa euroa, eikä Arsenal ole vielä koskaan maksanut yhdestä pelaajasta noin muhkeaa siirtokorvausta.

Toistaiseksi kallein Arsenal-pelaaja on viime kesänä Lyonista hankittu Alexandre Lacazette. Ranskalaiskärjestä Arsenal maksoi 54 miljoonaa euroa.

Arsenal tarjosi Aubameyangista alun perin 55 miljoonaa euroa, mutta toista viikkoa jatkuneet neuvottelut pakottivat Gunnersin korottamaan selvästi tarjoustaan. Nyt siirtosummasta on päästy sopuun, mutta ennen kuin kauppa viedään maaliin saakka, Dortmund haluaa varmistua, että se löytää Aubameyangille jo kevätkauden ajaksi korvaajan.

Seurat neuvottelevat yhä myös ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud’n siirrosta Dortmundiin. Arsenalille kelpaa Telegraphin mukaan sekä laina että pysyvä siirto. Myös Chelsea on Giroud’sta kiinnostunut.

Aubameyang saa Arsenalilta tiettävästi sopimuksen vuoteen 2021 saakka. Miehen viikkopalkaksi Telegraph kertoo 205 000 euroa. Arsenalissa Aubameyang pääsee myös pelaamaan taas yhdessä Dortmundista tutun Henrikh Mkhitarjanin kanssa.

Aubameyang on tehnyt Dortmundille neljän ja puolen kauden aikana 141 maalia.