Monacon Thomas Lemar ei siirry Arsenaliin tai Liverpooliin – tai mihinkään muuallekaan – tammikuun aikana.

Monacon puheenjohtaja Vadim Vasilyev kertoi asiasta ranskalaiselle RMC-radioasemalle.

– Hän pelaa 100 prosentin varmuudella kauden loppuun Monacossa, Vasilyev sanoi.

– Entä jos Liverpool tai Arsenal lyö pöytään ison tarjouksen siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä? Se ei ole relevantti kysymys. Me aiomme hylätä tarjouksen, koska tavoitteemme ovat selvät. Ilman Lemarin kaltaisia tärkeitä pelaajia emme pääse tavoitteisiimme.

[readmore from=siirtomarkkinat]

Arsenal tiettävästi teki seurahistoriansa suurimman tarjouksen Lemarista viime kesänä. Tuolloin 22-vuotias pelintekijää kaavailtiin Man Cityyn puhutun Alexis Sánchezin korvaajaksi. Tilanne on siltäkin osin muuttunut, sillä Sánchez päätyikin Man Unitediin, josta Arsenal sai tilalle Henrikh Mkhitarjanin.

Liverpoolin on puolestaan sanottu olevan Lemarin perässä, koska Philippe Coutinho myytiin Barcelonaan. Liverpool Echon tietojen mukaan Jürgen Klopp on edelleen kiinnostunut Lemarista, mutta vasta ensi kesänä.

Siirtoikkuna umpeutumassa! Katso tästä valioliigaseurojen kaikki toteutuneet kaupat.