West Hamin laitapuolustaja Arthur Masuaku on saanut pitkän, peräti kuuden ottelun pelikiellon sylkäistyään kohti vastustajaa. Masuaku sortui epäurheilijamaiseen käytökseen lauantaisessa FA Cupin ottelussa Wigania vastaan (uutinen).

West Hamin valmentajan David Moyesin mukaan erotuomari Chris Kavanagh ei nähnyt sylkemistä, vaan näytti Masuakulle punaista korttia Wiganin pelaajien reaktion jälkeen. Ulosajo tapahtui, kun toista puoliaikaa oli pelattu neljä minuuttia. Masuaku itsekin tunnusti sylkäisyn pelin jälkeen ja pyysi sunnuntaina tekoaan anteeksi.

– Haluan pyytää anteeksi eilistä toimintaani. Petin joukkuekaverini, managerin, valmentajat, johtokunnan ja fanit, 24-vuotias Masuaku kirjoitti Twitterissä.

– Olen hyvin surullinen, koska manageri ja valmentajat ovat luottaneet minuun, mutta teen parhaani voittaakseni tuon luottamuksen takaisin. Tein sen hetken mielijohteesta. Se ei ole lainkaan tapaistani ja tiedän, että sitä ei voi mitenkään hyväksyä. Aion oppia tästä urani ensimmäisestä punaisesta kortista.

Sylkemisestä seuraa Englannissa automaattinen kuuden pelin pelikielto. Masuakulta jäävät pelikiellon takia väliin ottelut Crystal Palacea, Brightonia, Watfordia, Liverpoolia, Swanseaa ja Burnleytä vastaan. Seuraavan kerran hän saa pelata vasta maaliskuun puolivälissä.

Lähde: Sky Sports