Chelsean Michy Batshuayi pelaa loppukauden lainalla Borussia Dortmundissa. Seurat vahvistivat kaupan verkkosivuillaan.

– Michy on nuori, hyvin mielenkiintoinen hyökkääjä, Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kommentoi seuran tiedotteessa.

– Jotta pääsen suurempaan tavoitteeseeni, minun on pelattava niin paljon kuin mahdollista ja tehtävä paljon maaleja. Kesällä on sitten MM-kisojen aika, Batshuayi itse pyöritteli.

24-vuotias Batshuayi siirtyi Chelseaan Marseillesta peräti 39 miljoonan euron kaupassa kesällä 2016. Peliaikaa on kuitenkin tullut Antonio Conten alaisuudessa hyvin niukasti.

Yhteensä Batshuayi on pelannut Chelsean edustusjoukkueessa 53 ottelua. Tällä kaudella vastuuta on tullut 25 ottelussa, mutta Valioliigassa vastuuta on tullut vain 353 minuuttia.

Batshuayin siirto Dortmundiin on osa Chelsean, Dortmundin ja Arsenalin välistä hyökkääjien kolmiodraamaa. Batshuayi korvaa Dortmundissa Pierre-Emerick Aubameyangin, joka siirtyi Arsenaliin. Gunners puolestaan myi Aubameyangin tieltä Olivier Giroud’n Chelseaan.

Batshuayin siirrossa mielenkiintoinen yksityiskohta oli sen venyminen ihan kalkkiviivoille. Saksassa kun siirtoikkuna umpeutuu kello 19 Suomen aikaa.