Newcastlen manageri Rafael Benítez sai kuin saikin lopulta pari vahvistusta tammikuun siirtoikkunasta.

Aiemmin seuraan liittyi lainalle jo Chelsean brasilialaislaituri Kenedy, joka pelaa Newcastlessa kuluvan kauden loppuun.

Viime yönä, siirtoikkunan viimeisillä hetkillä Newcastle tiedotti hankkineensa myös Islam Slimanin ja Martin Dúbravkan kesään asti ulottuvilla lainasopimuksilla.

Algerialaishyökkääjä Slimani, 29, saapuu St James’ Parkille Leicesteristä, jota hän on edustanut vuoden 2016 kesästä lähtien. Kuluvalla kaudella hän jäi kuitenkin Leicesterissä pieneen rooliin, ja otteluita kertyi Kettujen riveissä ennen lainapestiä vain 17 kappaletta. Maaleja hän on iskenyt tällä sesongilla viisi.

Slovakialaistorjuja Martin Dúbravka, 29, liittyy Newcastleen tšekkiläisestä Sparta Prahasta, ja hänen lainasopimuksessaan on mukana myös osto-optio.

Newcastle tiedotti siirtoikkunan loppumetreillä myös muutamasta lähtijästä, joskin kyse oli jälleen lainasopimuksista.

Keskikenttäpelaaja Jack Colback siirtyy loppukaudeksi Mestaruussarjan Nottingham Forestiin, maalivahti Freddie Woodman pelaa loppukauden lainalla Skotlannin pääsarjan Aberdeenissa ja hyökkääjä Aleksandar Mitrović pelaa kesään asti Mestaruussarjan Fulhamissa.