Manchester United saa lauantaina vastaansa Old Traffordilla putoamistaisteluun valahtaneen Huddersfieldin. Sarjanousija Huddersfield on selviytynyt ensimmäisestä kaudestaan vähintäänkin kunnialla, vaikka tällä hetkellä sarjasijoitus on nippanappa putoamisviivan yläpuolella.

Manchester Unitedia koko ikänsä kannattanut konkarivalmentaja Ari Tiittanen on katsellut suosikkijoukkueensa peliä viime vuosina otsa rypyssä.

– Okei, Manchester United lähtee nykyään aina pelaamaan puolustuksen kautta, mutta ensin pitäisi saada puolustus siihen kuntoon, että siihen voi kaikissa tilanteissa luottaa, Tiittanen kirahtaa Valioliiga.comille.

– On tietysti helppo sanoa, mutta mielestäni ManU:n pelityyli nykyisellään on jostain aivan muualta kuin tästä päivästä. Vaikuttaa vähän siltä, ettei ryhmässä ole tällä hetkellä oikein henkeä. Jos näin on todellisuudessa, on se erittäin huolestuttavaa, mestarivalmentaja pohtii.

Manchester United sai vaihtokaupassa Arsenalin kanssa Alexis Sánchezin riveihinsä. Chileläisen panos Tottenham-tappiossa ei Tiittasta vakuuttanut.

– Melko hengetöntä menoa mielestäni, vaikka kyseessä on yksi maailman parhaista pelaajista pelipaikallaan. Tässä vaiheessa tuntuu siltä, että Arsenal saattaisi Mkhitarjanin myötä jopa voittaa tässä diilissä.

Tiittanen uskoo kritiikistään huolimatta Manchester Unitedin hoitavan leiviskänsä kunnialla.

– United kaipaa jotain uutta peliinsä, mutta José Mourinho näyttää pitäytyvän itsepäisesti valitussa tyylissään. Huddersfieldin lyömiseen se varmaankin riittää, mutta ei tämä pidemmän päälle tule pitämään. Jotain uutta ManU:n peliin on pakko tulla. Muuten mestaruudet voidaan pariksi vuodeksi unohtaa, Tiittanen lopettaa.

Katso Manchester United-Huddersfield Viasatilla ja Viaplayssa lauantaina 3.2. klo 17.00 alkaen. Avoin viikonloppu! Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti.

Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa. Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.