Liverpool-legenda Sami Hyypiä ei usko kahden entisen valmentajansa kohtaamisessa suurta maalijuhlaa. Päinvastoin, Hyypiän mielestä on hyvin mahdollista, ettei maaleja nähdä lainkaan.

– En olisi lainkaan yllättänyt, jos ottelu päättyisi 0-0. Jos ei näin, todennäköisesti kuitenkin hyvin vähämaalisesti. Tuo tasapeli voisi olla aika mahdollinen, koska Roy Hodgson olisi varmaan tyytyväinen tasuriin, Rafa Benítezkin tässä tilanteessa ja vieraskentältä, Hyypiä arvioi Huuhkajien ja Liverpoolin valmennuksessa itselleen tutuksi tulleita managereita.

– Vanhat tuttuni vastakkain… Kumpikin, sekä Roy että Rafa, lähtevät siitä, että joukkue on organisoitu hyvin. Tämä tarkoittaa, että puolustuspelin kautta mennään. Varsinkin nyt näin tapahtuu, koska Valioliigan toinen puolisko on niin uskomattoman tasainen.

Jos ottelu ei pääty tasan, kumman managerin Hyypiä toivoisi voittavan.

– Kaksi vanhaa tuttua…. Eri ympyröistä… Vaikea kysymys, mutta sanotaan nyt, että tällä kertaa Roy Hodgson voisi vetää pitemmän korren.

Crystal Palacen ja Newcastlen välinen ottelu pelataan sunnuntaina kello 16.15.

Avoin viikonloppu! Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa.

Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.