Mestaruussarjan nousutaisteluun mukaan mielivä Leeds on palkannut uudeksi päävalmentajakseen 40-vuotiaan Paul Heckingbottomin. Heckingbottomin sopimus kattaa meneillään olevan sekä seuraavan kauden.

Leeds United

@LUFC
✍️ | Leeds United are delighted to announce the appointment of Paul Heckingbottom as our new head coach

Read more ➡️ bit.ly/2nI9in3

Erikoisen valmentajanimityksestä tekee se, että Heckingbottom allekirjoitti vasta viikko sitten vuoden jatkosopimuksen samassa sarjassa pelaavan Barnsleyn kanssa. Heckingbottom aloitti Barnsleyn valmentajana kaksi vuotta sitten.

– Barnsley on todella pettynyt ilmoittaessaan, että Paul Heckingbottom on siirtynyt Leeds Unitediin, Barnsleyn tiedotteessa todetaan Sky Sportsin mukaan.

– Kyllä, se oli odottamatonta. Ja kyllä, se tapahtui jo valmiiksi hankalaan aikaan. Kyllä, se vaikeuttaa asioita lyhyellä aikavälillä, mutta seurallamme riittää resursseja eikä se riipu vain yhdestä miehestä, Gauthier Ganaye Barnsley-johdosta jatkaa.

Heckingbottom vie Leedsiin mukanaan suuren osan Barnsleyn taustatiimistään.

Leeds ei ole voittanut otteluakaan sarjassa sitten tapaninpäivän. Sillä on tällä hetkellä matkaa nousukarsintaan oikeuttavaan kuudenteen sijaan seitsemän pistettä.

Leeds-organisaatiossa uraansa ulkomailla aloittelee myös suomalaistoppari Aapo Halme, jota ei vielä tosin ole pelikentällä nähty.