Leicesterin algerialainen tähtipelaaja Riyad Mahrez on ollut viime päivinä paljon otsikoissa. Mahrez toivoi saavansa siirtoikkunan loppumetreillä siirron Manchester Cityyn, mutta joutui lopulta pettymään. Näin Mahrezin siirtohaaveet ovat osoittautuneet turhiksi jo kahdessa siirtoikkunassa peräkkäin.

Mahrez aloitti välittömästi siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen lakon eikä osallistunut Leicesterin harjoituksiin eikä otteluihin. Julkisuudessa on liikkunut myös väitteitä, joiden mukaan Leicesterin muut pelaajat olisivat suuttuneet tästä syystä Mahrezille. Joukkuekaveri Marc Albrighton kuitenkin kiistää nämä puheet.

– Media ei tietenkään auta, mutta mitä meihin tulee, niin jokaikinen on treenannut loistavasti. Niin vaihtopelaajat kuin avauskokoonpanon kaveritkin, Albrighton kertoi Leicester Mercurylle.

[readmore from=Riyad-Mahrez]

– Huomasimme jo viime kaudella, kun Claudio Ranieri vapautettiin tehtävistään, että tarinoita keksittiin. Ne ovat kaukana totuudesta ja meidän täytyy vain kestää se.

– Emme voi alkaa riidellä, vaan meidän pitää keskittyä työhömme. Olen lukenut juttuja, joiden mukaan pelaajat olisivat vihaisia, mutta ne eivät pidä paikkaansa.

Albrightonin mukaan se, mitä siirtoikkunan aikana on tapahtunut, ei ole pelaajien huolenaihe. Mahrezin kohtalosta päättävät aivan muut miehet.

– Jatko riippuu seurasta. Meidän tehtävämme on tehdä sillä välin sitä, mistä meille maksetaan, antaa kentällä parhaamme ja yrittää saada mahdollisimman paljon pisteitä.