Arsenal on osoittanut kiinnostuksensa Juventuksen italialaispuolustajaan Daniele Ruganiin, väittää pelaajan agentti Davide Torchia.

Italian maajoukkuerinkiin kuuluvan Ruganin, 23, odotettiin nousevan tällä kaudella Juventuksen avainpelaajiin, mutta hän on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Medhi Benatian, Giorgio Chiellinin ja Andrea Barzaglin taakse.

Arsenal onnistui nappaamaan tammikuussa Henrikh Mkhitarjanin ja Pierre-Emerick Aubameyangin hyökkäykseensä, mutta lontoolaisseuraa on kritisoitu siitä, että se ei onnistunut värväämään puolustukseensa yhtään merkittävää vahvistusta.

Ainoana uutena pelaajana alakertaan saapui kreikkalainen Konstantinos Mavropanos, joka jäi hieman yllättäen seuraan vielä kevääksi, vaikka hänen oletettiin lähtevän lainalle Saksan Bundesliigaan.

Arsenal on huhujen mukaan aiemminkin ollut kiinnostunut Ruganista, joka on päässyt tällä kaudella Italian Serie A:ssa aloituskokoonpanoon vain kymmenen kertaa. Puolustajan agentti Torchia kertoi Radio Sportivalle, että huhuissa saattaa olla jotain perää.

– Daniele on pärjännyt hyvin. Olen onnellinen hänen puolestaan.

– Arsenal? He eivät tehneet tarjousta hänestä. He ilmaisivat kiinnostuksensa, mutta me kunnioitamme Juventusta.

Ruganin sopimus Italian hallitsevan mestarin kanssa ulottuu kesään 2021 asti. Hän allekirjoitti 4,5 vuoden jatkosopimuksen joulukuussa 2016.