Chelsea rämpii tällä hetkellä jonkinlaisessa suossa.

Toki joukkue on yhä Valioliigassa neljäntenä, mutta sarjan hallitseva mestari ei ole ollut samalla tasolla kuin viime kaudella. Kahdessa viime ottelussaan Chelsea on kokenut tappiot Bournemouthille ja Watfordille yhteismaalierolla 1-7.

Aikoinaan 366 ottelua Chelseassa pelannut Dennis Wise on sitä mieltä, että joukkue on tällä hetkellä lauma eksyneitä lampaita, joilta puuttuu paimen. Siis suomeksi: ei ole johtajaa.

– Tällä hetkellä homma on ihan sekaisin. Asiat eivät ole sujuneet sillä tavalla, kuin he odottivat, Wise sanoi Premier League Daily –ohjelmassa.

– Osalla seuraan tulleista henkilöistä on ollut suuria vaikeuksia sopeutua Valioliigaan.

– Ovesta lähti ulos eräs John Terry. Hän oli ryhmän johtaja. Mielestäni heillä ei tällä hetkellä ole Terryn kaltaista hahmoa, joka selvittää ongelmat.

[readmore from=Chelsea]

– Haluaisin uskoa, että [Gary] Cahill olisi samanlainen johtaja, mutta tällä hetkellä hänelläkin näyttää olevan vaikeaa.

– Sisään tulleet pelaajat eivät näytä oikein tietävän, mitä heiltä odotetaan. Jos katsotaan vaikka [Tiemoué] Bakayokoa viime ottelussa. Oliko hänen tarkoitus tehdä juoksuja pystyyn, vai pysytellä pallon alla? En oikein tiedä, mitä hän puuhasi.

– Hän on vähän eksyksissä tällä hetkellä ja hänellä on ollut suuria vaikeuksia sopeutua Valioliigaan.

– Valmentaja voi kertoa kaikille kaiken, näyttää mitä pitää tehdä ja antaa ideoita. Mutta kentällä pelaajien on hoidettava työ ihan keskenään.