Pohjois-Amerikassa ollaan innoissaan Manchester Unitedin ruotsalaiskärjen Zlatan Ibrahimovićin mahdollisesta siirrosta Los Angeles Galaxyn riveihin ennen helmikuun loppua. Ibrahimović ei näytä tällä hetkellä mahtuvan manageri José Mourinhon suunnitelmiin, ja huhut vievät häntä MLS-seuraan.

– Tiedän, että sillä kaverilla on uskomaton presenssi ja hän on yksi maailman suurimmista pelaajista, norjalaishyökkääjä Ola Kamara sanoo MLSsoccer.comille.

– Katsotaan (mitä tapahtuu), mutta hän on yksi maailman parhaista hyökkäävistä pelaajista. Tietysti hänellä on ollut hieman ongelmia polvivammojen kanssa, mutta katsotaan.

Galaxyn puheenjohtaja Chris Klein ei halunnut kommentoida, käydäänkö tällä hetkellä neuvotteluja.

– Se on epäreilua, koska hänellä on sopimus toisen seuran kanssa, hän korostaa.

Vakavasta polvivammasta toipuneen Ibrahimovićin, 36, sopimus päättyy kesällä. Hän on pelannut tällä kaudella seitsemän kamppailua Unitedin paidassa.

– En tiedä, tapahtuuko se (siirto). Kunnioitan häntä. Mielestäni hän on yksi historian parhaista pelaajista, tiedättekö, suurin kärkipelaaja. Mielestäni hänen kaltaisensa pelaaja on tervetullut jokaiseen joukkueeseen, pohtii Galaxyn meksikolaishyökkääjä Giovani Dos Santos.

Galaxyn valmentaja Sigi Schmid haluaa ajatella asiaa vasta siinä vaiheessa, jos Ibrahimovićin siirto varmistuu.

– Hän on iso pelaaja. Isoilla pelaajilla on vaikutusta joukkueeseen – on kyse sitten Zlatanista, (Lionel) Messistä tai Neymarista.