Manchester Unitedin Marcus Rashford on yksi Englannin kenttien kirkkaimmista tulevaisuuden lupauksista, mutta seuran entisen keskikenttäpelaajan Gordon Strachanin mielestä monipuolisella nuorukaisella riittää haasteita.

Rashford, 20, murtautui ryminällä edustusjoukkueeseen, mutta viime aikoina peliminuutteja on tullut aiempaa vähemmän. Hän ei ole ollut Valioliigassa avauskokoonpanossa tapaninpäivän jälkeen.

– Hänen ongelmansa on se, että hän pystyy pelaamaan muutamalla pelipaikalla, komean uran sekä pelaajana että valmentajana luonut Strachan totesi Sky Sportsilla.

– Tällä hetkellä hän ei myöskään tiedä, mikä paras paikka on. Ja Manchester Unitedissa tällä hetkellä Josén (Mourinho) kanssa – hän pitää isosta voimakkaasta kärkipelaajasta, joka pystyy pitämään palloa. En tiedä, onko Marcus sen tyyppinen pelaaja.

Kilpailu Old Traffordilla kiristyi entisestään Alexis Sánchezin saapumisen myötä. Se ei ainakaan helpota Rashfordin tilannetta lyhyellä tähtäimellä.

– Pystyykö hän pelaamaan vasemmalla ja oikealla? Ehdottomasti. Pystyykö hän pelaamaan kymppipaikalla? En tiedä. Siinä pisteessä on saatava selville, mikä paras pelipaikka on, miettii Strachan.

Strachanin mukaan monet pelaajat ovat sitä mieltä, että he pystyvät pelaamaan ainoastaan yhdellä pelipaikalla.

Rashford on itse todennut, että tulevaisuudessa hän haluaisi pelata keskushyökkääjän roolissa.

Lähde: Goal