Tammikuun siirtoikkunan sulkeutumisesta on vasta viikkoja aikaa, mutta Manchester City on suunnannut katseensa jo kesän siirtomarkkinoille. Se on yhdistetty vahvasti Shakhtar Donetskin Frediin (lue lisää TÄSTÄ), mutta tavoitteena on myös hankkia nuoria lupauksia tulevaisuutta varten.

The Timesin mukaan manchesterilaisseura on lähellä yhteisymmärrystä Philippe Sandlerin ja Claudio Gomesin siirtojen suhteen.

Juuri 21 vuotta täyttänyt Sandler pelaa tällä hetkellä Hollannin pääsarjaa PEC Zwollessa. Keskuspuolustajana viihtyvä Ajaxin kasvatti on kuulunut vahvaa kautta pelaavan joukkueensa vakionimiin.

17-vuotias Gomes edustaa puolestaan Paris Saint-Germainia. Hän ei ole debytoinut vielä edustusjoukkueessa, mutta kuuluu seuran lupaavimpiin junioreihin. Hän on myös Ranskan alle 18-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.