Valioliigalegenda Matt Le Tissier antaa kritiikkiä Harry Kanelle yhdestä asiasta. Englannin entisen maajoukkuepelaajan huomion kinnitti eilisessä Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan Tottenham-hyökkääjän sukellus, jolla mies yrittää hankkia joukkueelleen rangaistuspotkua.

Le Tissierin mielestä Kanen pitäisi jättää vastaavat temput jatkossa taustalle.

– Yhdestä asiasta on mainittava. Ulkomaalaiset pelaajat saavat paljon risuja sukelluksista. Näin kuitenkin eilisessä pelissä yhden asian, josta en pitänyt. Siinä Harry Kane sukelsi yrittäen hankkia joukkueelleen rangaistuspotkua, Le Tissier kritisoi Premier League Daily -ohjelmassa.

– Hänen täytyy kitkeä tämä pois pelistään. Hänen ja Dele Allin täytyy olla varovaisia siinä, miten he heittäytyvät maihin.

Kane teki tiistaina toisen Tottenhamin maaleista. Neljännesvälieräparin avauosa päättyi vieraissa 2-2-tasatulokseen.