Manchester Cityn brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus kysyi kotimaansa legendapelaajalta Ronaldolta neuvoja polven kuntoutukseen.

Jesus, 20, loukkasi polvensa uudenvuodenaattona ottelussa Crystal Palacea vastaan, ja hänen odotettiin palaavan Cityn harjoituksiin 4-6-viikon sisällä. Brassinuorukaisen vamma on kuitenkin ollut odotettua vakavampi, sillä Jesus ei ole vieläkään pystynyt palaamaan joukkueen treeneihin.

Ronaldo, 41, kärsi urallaan useista vakavista polvivammoista, mutta hänet muistetaan silti yhtenä kaikkien aikojen pelaajista.

– Sen lisäksi, että olen hänen faninsa, sain kunnian tutustua häneen ihmisenä, mikä sai minut ihailemaan häntä entistä enemmän, sanoi Jesus FourFourTwon mukaan.

– Hän on voittanut kaiken, mutta hän on silti nöyrä ja loistavaa seuraa. Olen ylpeä, että olen saanut häneltä apua ja neuvoja.

Jesus uskoo, että hänen polvensa on paranemassa, mutta hän ei halua riskeerata kesän MM-kisoja liian aikaisen paluun takia.

– Oloni on joka päivä parempi, mutta minun on kuntouduttava hyvin eikä liian nopeasti. Polven tilanne on monimutkainen varsinkin, koska en ole ennen loukannut sitä. Minun on pidettävä hyvää huolta itsestäni, jotta voin palata takaisin parempana kuin ennen.

– Päässäni pyöri monia negatiivisia asioita. Yritin jatkaa pelaamista, kun tunsin kipua polvessa, mutta en pystynyt.

– Se (loukkaantumis)hetki oli sekava, koska minä ajattelin maajoukkuetta ja loppukautta. Ajattelin kaikkea.

– Pystyn tällä hetkellä potkimaan palloa hieman. Kaipasin sitä paljon mutta olen yhä hieman peloissani. Viikon päästä käytän enemmän aikaa pallon kanssa ja lyhyen ajan päästä harjoittelen taas joukkueen kanssa.