Arsenal jäi tammikuussa nuolemaan näppejään Malcomin suhteen. Kesällä siirto saattaa toteutua.

Arsenal yritti ostaa Malcomia Bordeaux’sta Alexis Sánchezin tilalle. Ranskalaisseura ei suostunut myymään, ja lopulta Arsenal päätyi Pierre-Emerick Aubameyangiin.

Kesällä tilanne on eri, sillä Malcom paljasti lähtevänsä Bordeaux’sta kuluvan kauden jälkeen.

– Kyllä, minulle on luvattu, että pääsen neuvottelemaan siirrosta kesäkuussa. Minä valitsen haluamani seuran, ja Bordeaux päästää minut lähtemään, Malcom sanoi brasilialaiselle UOL:lle.

– Olen jo sanonut, että olisin halunnut lähteä talvella uusien haasteiden perään. Minun on kuitenkin muistettava, että Bordeaux on auttanut minua paljon.

– Annoin Bordeaux’lle sanani, että jatkan seurassa kauden loppuun. Näin minullakin on enemmän aikaa valita seuraava seurani.

[readmore from=siirtomarkkinat]

– Nämä kolme tai neljä kuukautta ovat hyvin tärkeitä.

20-vuotias Malcom on ylipäätään yksi Euroopan tavoitelluimpia hyökkääjiä juuri nyt. Arsenalin lisäksi hänen perässään ovat tiettävästi ainakin Tottenham, Manchester United ja Bayern München.

Malcom on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 27 ottelua. Tehoja on syntynyt kahdeksan maalin ja seitsemän maalisyötön verran. Laitahyökkääjä on Ranskan pääsarjaotteluissa joukkueensa ykkönen niin maaleissa kuin maalisyötöissä. Lisäksi hän on luonut ylivoimaisesti eniten maalipaikkoja ja tehnyt eniten 1v1-haastoja Bordeaux’n joukkueesta.

Malcom ei ole vielä debytoinut Brasilian A-maajoukkueessa, mutta viime aikoina on jopa väläytelty että hän saattaisi mahtua mukaan MM-joukkueeseen.