Arsenal Fan TV on saanut tietynlaista kulttimainetta ympäri maailmaa.

Kyseessä on YouTube-kanava, jolla Arsenal-fanit haastattelevat toisiaan ja purkavat tuntojaan. Kanavalla on jo 670 000 seuraajaa, ja se on hyvin kriittinen muun muassa Arsène Wengeriä kohtaan.

Arsenal Fan TV ei ole jäänyt huomaamatta pelaajiltakaan. Gunners-puolustaja Héctor Bellerín kertoi mielipiteensä kanavasta Oxford Union -tilaisuudessa.

– En usko, että on yhtään pelaajaa, joka varta vasten menisi katsomaan Arsenal Fan TV:n videoita. Joskus ne kuitenkin ilmestyvät omalle aikajanalle. Välillä kaverit saattavat kysyä, olenko kuullut mitä Arsenal Fan TV:n kaveri sanoi.

– Se on niin väärin, että ihminen väittää itseään faniksi ja samaan aikaan menestyy toisen epäonnistumisen kustannuksella. Miten sellainen voi olla fani?

– Mielestäni nuo ihmiset ovat huijareita, jotka yrittävät tehdä rahaa omalla tavallaan. Jokaisella on toki se oikeus.

– Meihin pelaajiin se ei vaikuta. Jos ihmiset haluavat pitää tuolla tavalla hauskaa, niin pitäköön. Meille pelaajille on tärkeää ymmärtää, ketä kannattaa kuunnella ja ketä ei.

– Jos valmentaja sanoo, että olen tehnyt jotain väärin, otan neuvosta vaarin. Jos joku Arsenal Fan TV:stä sanoo, että tämän ja tämän on tehtävä näin, en kuuntele.

– Heillä on oikeus mielipiteeseensä ja tapaansa tehdä tuota juttua. Jos se on ihmisten mielestä hauskaa, niin menkää katsomaan.