Entinen huippupelaaja Mark Lawrenson sanoo, ettei Newcastlen kannattajien kannata odottaa minkäänlaisia palveluksia omistaja Mike Ashleyltä, kun puhutaan seuran myymisestä.

Fanit haluaisivat Ashleyn aikakauden jo päättyvän. Miljardööri Amanda Staveleyn yritys on ollut kiinnostamaan oman seuran, mutta Ashley vetäytyi neuvotteluista tammikuussa. Kauppaa pidetään kuitenkin vielä mahdollisena.

– Mielestäni on muistettava, että Mike Ashley on vain liikemies. Hän ei ole Newcastlen fani, rehellisesti sanoen uskon hänen olevan Tottenhamin fani, enkä ole edes täysin varma, onko hän Tottenhamin fani, Lawrenson toteaa Football Tipsille.

– Luulen, että hän todennäköisesti vain pitää Tottenhamista, mutta en usko hänen olevan ihminen, joka kävisi katsomassa joka viikko pelejä. Hän haluaa myydä liiketoimintaansa. En usko, että hänen tarvitsee myydä liiketoimintaansa, hän jatkaa.

Lawrenson pitää Ashleytä erittäin taitavana liikemiehenä, joka haluaa Newcastlesta täsmälleen oikean rahasumman.

– Tietysti tiedämme, että he putosivat ja viettivät vuoden Mestaruussarjassa. Siinä sarjassa on hirveätä. Tiedätte, että minun joukkueeni on Preston, ja tiedän, millaista peli on ja millaisia joukkueet ovat. Siitä sarjasta on todella vaikeata päästä pois, eikä hän halua kokea sitä uudestaan.

– Jos sitä ajatellaan, seuran oletetusta arvosta voi ottaa 25-30 prosenttia pois, koska he pelaavat Mestaruussarjassa.

Lähde: Evening Chronicle