Hollantilaishyökkääjä Memphis Depay tarvitsee ”rakkautta” loistaakseen, arvioi ranskalaisseura Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulas.

Manchester Unitedissa flopannut Depay myytiin Lyoniin vain puolentoista vuoden jälkeen. Hän teki Old Traffordilla seitsemän maalia 53 ottelussa.

Ranskassa Depayn, 24, peli on kulkenut huomattavasti paremmin. Verkko on heilunut 17 kertaa 52 kamppailussa.

– Kerroin hänelle, että me pidämme hänestä paljon. Hän on poika, joka tarvitsee rakkautta. Hän pystyy muuttamaan pelin kulun minä hetkenä hyvänsä, kuten hän teki pariisilaisia vastaan, Aulas sanoo FourFourTwo-lehdelle.

– Hän tekee hämmästyttäviä teknisiä liikkeitä, joista jotkin auttavat seuraa ja vaikuttavat tulokseen ja toiset turhauttavat meitä.

– Hän tuo tekniikkansa myötä asioita, joita on vain harvoin nähty Lyonissa. Hänen persoonansa takia voimme vain rakastaa häntä, vaikka välillä hän turhauttaa meitä.

Depay on itse todennut aiemmin L’Équipelle, että hän olisi voinut todistaa Unitedin managerille José Mourinholle kykynsä.

– Ensimmäisellä kaudella en ollut riittävän hyvä. Uskon kuitenkin, että Valioliigassa menestymiseen tarvitaan vuosi aikaa – se on maailman nopein liiga. Toisella kaudella olin saanut itseluottamukseni takaisin, mutta en päässyt pelaamaan, summasi Depay.

Lähde: Manchester Evening News