PSV Eindhovenista napattu Brightonin ennätyshankinta Jürgen Locadia valmistautuu parhaillaan debyyttiinsä uudessa seurassaan. Manageri Chris Hughton vahvistaa Locadian pelaavan FA Cupin ottelussa Coventrya vastaan.

Takareisivammasta toipunut hollantilaishyökkääjä myönsi The Argusin haastattelussa, että hän on kulkenut vaikean tien ennen huipputasolle nousemista.

– Meillä oli vaikeata, koska vanhempani erosivat minun ollessa kaksivuotias. Asuin kotona äitini ja kolmen pikkusiskoni kanssa. Äitini piti myös tehdä töitä, joten vietin paljon aikaa isoäitini luona. Uskon, että se teki minusta tällaisen, Locadia sanoi.

– Vanhempana ymmärsin, mitä minulta puuttui. Siihen aikaan en ymmärtänyt, en tiennyt muuta. Kyse ei ole edes rahasta, en välitä rahasta. Aloin pelata jalkapalloa, koska rakastan sitä. Se on tärkein asia minulle.

Brighton maksoi Locadiasta 14 miljoonaa puntaa. Mieheltä kysyttiin, missä hän olisi nyt, jos hän ei olisi ammattilaisjalkapalloilija.

– Olisin luultavasti rikollinen.

Locadialla on paljon tatuointeja, joista yksi on omistettu hänen edesmenneelle isoäidilleen.

– Hän nukkui pois kymmenen vuotta sitten. Hän kasvatti minut. Minulla on hänen muotokuvansa käsivarressani, se on paras.