Liverpoolin hyökkäyspelaaminen on ollut tällä kaudella vakuuttavaa. Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mané ovat takoneet yhteensä jo 63 maalia.

Siitä huolimatta Liverpoolin entinen pelaaja John Barnes on sitä mieltä, että seuran pitäisi hankkia uusi kärkipelaaja.

– He tarvitsevat monipuolisempia pelaajia. Kärkikolmikko on loistava, mutta minusta ei tunnu siltä, että he välttämättä jatkavat tällä tavalla seuraavan kahden-kolmen vuoden ajan, Barnes painottaa talkSPORTille.

– Salah ei ole keskushyökkääjä. En usko hänen olevan pelaaja, joka pystyy tekemään maaleja säännönmukaisesti tietyn ajanjakson aikana. Meillä ei ole sellaisia pelaajia, hän lisää.

– Meiltä löytyy Salahin ja Manén kaltaisia pelaajia, ja vaikka Mané teki hattutempun Portoa vastaan, he eivät ole puhtaita maalintekijöitä. Joten niin hassulta kuin se kuulostaakin, mielestäni he voisivat hankkia keskushyökkääjän – boksipelaajan – ja peluuttaa Firminoa hieman alempana. Luulen, että se olisi parempi joukkueen tasapainon kannalta.

Mikäli Liverpool lähtee hyökkääjäostoksille, se merkitsisi todennäköisesti Daniel Sturridgen lopullista lähtlä Anfieldilta. Hänet lainattiin jo loppukaudeksi West Bromwichin riveihin.

Lähde: Goal