Swansea päätyi maalittomaan tasapeliin Sheffield Wednesdayn kanssa FA Cupin viidennellä kierroksella ja päätyi tämän kauden kilpailussa jo kolmannen kerran peräkkäin uusintaotteluun.

Swansean manageri Carlos Carvalhal myönsi lauantain ottelun jälkeen, ettei hän ole uusintaottelujen suuri ystävä. Mies vertasi niitä legendaariseen Poliisiopisto-elokuvasarjaan.

– Ehkä tulevaisuudessa voimme mennä rangaistuspotkukilpailuun ensimmäisen pelin jälkeen, jos managerit ja erotuomari ovat samaa mieltä, Carvalhal sanoi Daily Mailin mukaan.

– Luulen, että jos olisitte kysyneet meiltä ja Sheffield Wednesdayn managerilta, olisimme siirtyneet rangaistuspotkuihin. Se on hieman kuin Poliisiopisto-elokuvissa. Ensin on yksi, ja sitten niitä on liikaa.

Ainakaan Sheffieldissä ei ollut havaittavissa suurta cup-kiimaa. Valioliigajoukkueen vierailu veti stadionille alle 20 000 katsojaa.

Swansea ei ole koskaan esiintynyt FA Cupin loppuottelussa. Edellisestä puolivälieräpaikastakin on kulunut jo 53 vuotta, mutta nyt joukkue pääsee kahdeksan parhaan joukkoon, mikäli se voittaa uusintapelin kotonaan.