Stamford Bridgellä nähtiin Mestarien liigaa tiistaina, kun Barcelona ja Chelsea pelasivat tasan 1-1.

BBC 5 Live Sport

@5liveSport
⚽TEAM NEWS! ⚽

🔵No Morata. No Giroud. No Cahill.

🔴Messi and Suarez start for #FCB. So does former #THFC midfielder Paulinho.

📻📻bbc.in/2EEkSKt
⚽️#CHEBAR
🏆#UCL

8. minuutilla Chelsea sai ottelun ensimmäisen kulmapotkun. Willianin keskitystä odottelemaan lähetettiin koko sinisten topparikalusto, joista Antonio Rüdiger pääsikin puskemaan, vasemmalta ohi.

Vartin pelin jälkeen Lionel Messi astui ensi kertaa selkeästi esiin antaen zippisyötön boksiin Paulinholle. Entinen Spurs-peluri ei saanut kunnon osumaa palloon, joka painui yhtä selkeästi ohi kuin Rüdigerin vastaava yritys toisessä päädyssä. Chelsean pirteän alun jälkeen vieraat saivat kuitenkin tutun paineen aikaan, ja pallo pysyi enimmäkseen isäntien kenttäpuoliskolla.

Andreas Christensen sohlasi pallon yli oman päätyrajansa parinkymmenen pelatun minuutin jälkeen vapaassa tilanteessa. Barcelona pelasi kulman lyhyenä ilman suurempia jälkiseuraamuksia.22. minuutin kohdalla pallonhallinta merkittiin vierasjoukkueelle 75-prosenttisesti.

Caught Offside

@COsoccerpod
The only time Barcelona players aren’t in possession of the ball is for the brief moments after they’ve been fouled.

Puolen tunnin kohdalla nousi illan ensimmäinen varoitus. Sen nappasi Ivan Rakitić, rikkeen kohteena jälleen Willian. Vapari suhteellisen vaaralliselta etäisyydeltä – Marcos Alonso ampui kohti oikeaa alakulmaa jonne Marc-André ter Stegen ehti helposti.

33. minuutilla pallo kävi Barcelona-maalin tolpassa. Eden Hazard ja Willian saivat taas aikaa sommitella vetopaikkaa sivuttaisliikkellä, ja jälkimmäinen sai aikaan lähes täydellisen laukauksen. Vain muutamaa minuuttia varoituksestaan Rakitić ajoi keskialuella N’Golo Kantén jalkoihin uhkarohkeasti – vapaapotku muttei toista lappua. Vieraitten tasapaino oli muutaman minuutin aikana järkkynyt todella rajusti.

Viittä minuuttia ennen taukoa Willian tarkisti myös toisen tolpan kestävyyden. Samuel Umtiti katseli läheltä pommin lähtöä, ja ter Stegen oli mukana sen lentoradassa, mutta mikäli suunta olisi ollut kymmenen senttiä keskemmälle, olisi tilanne ollut 1-0.

Match of the Day

@BBCMOTD
Both posts hit by Chelsea in the first half...
#CHEBAR

Aivan jakson loppuhetkillä Barcelona sai jälleen omasta juonestaan kiinni, mutta Chelsea oli lopulta ensimmäisen puolikkaan vaarallisempi joukkue.

Willianin unelmamaali, nenäverenvuoto ja Barcelonan lahjatasoitus

Barcelonan jauhaminen alkoi taas noin 50 pelatun minuutin jälkeen, ja koko ottelun pimennossa ollut Luis Suárez pääsi maalipaikkaan. Veto pienestä kulmasta Thibaut Courtoisin torjunnan kautta takaisin kentälle.

62. minuutilla Willian lopulta osui maalipuiden väliin. Chelsea pelasi kulmapotkun lyhyenä, pallo lopulta 29-vuotiaalle, jonka veto oikeaan alakulmaan oli todella komea. 1-0.

Ernesto Valverde reagoi välittömästi, heti aloituksen jälkeen Aleix Vidal otti Paulinhon paikan kentällä.

Ennen 70 minuutin täyttymistä ottelun tähän astista sankaria jouduttiin myös paikkailemaan kentällä, kun tämä sai purkupallon suoraan kasvoihinsa. Nenäverenvuodon tyrehdyttämiseen ei isäntien lääkintämiehistöllä toki enää ollutkaan suurta kiirettä. Ottelu pääsi jatkumaan, mutta vielä useamman minuutin jälkeen Willian pyyhki verta paitaansa, kunnes lopulta meni kentän laidalle paikattavaksi.

74. minuutin kohdalla Chelsea-puolustus sekosi täydellisesti. Pallo harhasyötön seurauksena töysin vapaana olleelle Andrés Iniestalle, joka syötti Messille keskelle. 1-1.

BBC Sport

@BBCSport
GOAL!

Lionel Messi's goal drought against Chelsea is over after more than 600 minutes.

Iniesta pulls it back and Messi makes no mistake.

Chelsea 1-1 Barcelona
👉 bbc.in/2EH5vwC #CHEBAR #bbcfootball

Vajaat 10 minuuttia ennen täyttä aikaa Antonio Conte vaihtoi Pedron ulos kentältä, tilalle Álvaro Morata. Heti seuraavasta katkosta ulos marssi Cesc Fàbregas, sisään Danny Drinkwater. Morata hankki lähes ensi töikseen kentällä varoituksen suunsoitosta.

Ottelun viimeiset minuutit kuluivat lähinnä kinasteluun ja vapaapotkuihin, lopputulos 1-1.