Chelsea vastaan Barcelona. Tulos tai ulos?

Näinkö se on Antonio Conten kohdalla? Tällaista asetelmaa on uumoiltu. Molemmissa seuroissa urallaan pelannut Eiður Guðjohnsen on sitä mieltä, että Barcelona-peli ei yksin määrittele Conten kohtaloa, mutta seuraavat kolme peliä määrittelevät. Barcelonan jälkeen kun Chelsea kohtaa Valioliigassa peräkkäin Manchester Unitedin ja Manchester Cityn.

– Chelsean päävalmentaja on aina paineiden alla. Mutta hän on vähän tavallista enemmän, koska viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet tarpeeksi hyviä, Guðjohnsen sanoi Sky Sportsin The Debate -ohjelmassa.

– Kyllä, he voittivat viime pelinsä [Hull Cityn FA Cupissa], mutta seuraavat kymmenen päivää kertovat paljon hänen tulevaisuudestaan.

– Viime vuosien Chelsea on asettanut riman sille tasolle, että Valioliigassa kyetään vähintään taistelemaan mestaruudesta. Nyt se kamppailu on jo ohi. Keskittyminen on siis neljän joukkoon pääsemisessä ja Mestarien liigassa.

– Tuosta se paine tulee, koska Valioliigassa tilanne ei ole mitenkään liian kehuttava. Näin ollen näiden Mestarien liiga -pelien merkitys kasvaa entisestän.

Guðjohnsen uskoo Chelseaan

Kaikesta huolimatta Guðjohnsen on sitä mieltä, että Chelsea kykenee yllättämään Barcelonan tänä iltana.

– Jos katsotaan liigavirettä, Barcelona on suosikki. Mutta en ole ihan vakuuttunut, koska nähdäkseni Barcelona ei ole pelannut Chelsean kaltaista joukkuetta vastaan.

– Uskon, että Chelsea voi aiheuttaa heille ongelmia. Jos he käyttävät laitapakkejaan hyvin, he voivat aiheuttaa ongelmia.

– Barcelonan laitapelaajien selustaan jää paljon tilaa, koska he eivät tykkää tulla kovin paljon alas. Ja vaikka [Lionel] Messin maalimäärä on kova, hänen juoksukilometrinsä eivät päätä huimaa. Se voi avata tilaa Chelsean laitapakeille.

– Olen rehellisesti sitä mieltä, että tämä ottelu sopii Chelsealle hyvin. Tämä on ottelu, jota Chelsean ei tarvitse dominoida, koska heillä riittää nopeus vastaiskuihin. Heillä on [Eden] Hazard, joka kykenee luomaan asioita tyhjästä, ja heillä on Willian, joka ruokkii hyvin Hazardia.