Entinen Englannin maajoukkuepelaaja Dennis Wise näkee Marcus Rashfordin tilanteen Manchester Unitedissa vaikeana. Wisen mielestä 20-vuotiaan hyökkääjän pitäisi jättää Red Devils saadakseen ansaitsemaansa peliaikaa edustusmiehistössä.

Rashford ei ole pelannut Unitedin kahdesssa viimeisessä ottelussa lonkkavaivan vuoksi. Englantilainen on viimeksi nähty avauksessa joulukuun 26. päivänä Burnleya vastaan.

– Jossakin vaiheessa, jos hän ei saa säännöllistä peliaikaa, sitä täytyy harkita. He ovat tuonneet sisään laatupelaajia. On Romelu Lukaku, jonka eteen hänen pitäisi päästä. En olisi juurikaan varma siitä, Wise sanoi Premier League Daily -ohjelmassa.

– Vaikka Lukaku ei olekaan esiintynyt uskomattoman hyvin, Alexis Sánchez on toinen, jonka José Mourinho on tuonut sisään. Se on juurikin pelipaikka, johon he aikovat sijoittaa Rashfordin. Se ei ole hänen pääpaikkansa, mutta uskon hänen hyväksyvän sen. Hän haluaa pelata.

Wisen mielestä Rashfordin pitäisi käyttää saamansa mahdollisuudet vieläkin paremmin.

– Kun mahdollisuuksia tulee, hänen on käytettävä ne. Muuten hän ei saa lisää saumoja. Hän saattaa joutua istumaan penkiltä. En halua nähdä sellaista Englannin maajoukkuepelaajalta. Haluan hänen pelaavan jatkuvasti ja tekevän maaleja. Hän pystyy siihen, Wise lisäsi.