Sky Sports kertoo, että Sunderland on myynnissä melkoiseen alehintaan.

Sunderlandin omistava Ellis Short on tiettävästi valmis myymään seuran vaivaiseen 50 miljoonan punnan (57 miljoonaa euroa) hintaan.

Vielä viime kesänä Short kävi neuvotteluja 100 miljoonan punnan arvoisesta kaupasta. Se ei toteutunut ja nyt Short ilmeisesti haluaa vain päästä seurasta eroon.

– Sunderlandin kaltaisessa seurassa on uskomatonta intohimoa. Monet kannattajat kaipaavat seuraan ihmisiä, jotka välittävät siitä yhtä paljon kuin he, Sunderlandin päävalmentaja Chris Coleman sanoi hiljattain.

– Tässä on ongelma. Selvästikin Ellis haluaa myydä seuran. He [kannattajat] huomaavat, että hänen rakkautensa seuraa kohtaan on ehkä sammunut.

Short hankki seuran määräysvallan itselleen noin kymmenen vuotta sitten. Tuona aikana Sunderlandissa on nähty yhdeksän eri päävalmentajaa.

Sunderland on Englannin pääsarjahistorian kuudenneksi menestynein seura. Black Cats on voittanut liigamestaruuden kuusi kertaa. Vain Manchester United, Liverpool, Arsenal, Everton ja Aston Villa ovat pystyneet parempaan.

Tällä hetkellä Sunderland pelaa Mestaruussarjassa ja jos kurssi ei ala pian kääntyä, ensi kaudella seura majailee Ykkösliigassa. Sunderland on tällä hetkellä Mestaruussarjassa toiseksi viimeisenä.