Arsenalin eurotaival näyttää melko kuoppaiselta.

Seura ei selvinnyt täksi kaudeksi Mestarien liigaan ja nyt alkaa näyttää huonolta ensi kaudenkin osalta. Valioliigassa Arsenal on 27 kierroksen jälkeen kuudentena, kahdeksan pisteen päässä viimeisestä Mestarien liiga -paikasta.

Arsenalin seuralegenda Robert Pirès on sitä mieltä, että nyt on aika unohtaa Valioliiga ja keskittää kaikki paukut Eurooppa-liigaan. Turnauksen voittaja kun pääsee seuraavaksi kaudeksi Mestarien liigaan.

– Eurooppa-liigan on oltava Arsenalin ykkösprioriteetti jo nyt, Pirès sanoi The Sunin haastattelussa.

– Tavoitteen on oltava siinä, mitä Manchester United teki viime kaudella. He näyttivät hyvää esimerkkiä. United voitti Eurooppa-liigan ja pääsi suoraan Mestarien liigaan. Arsenalin on saatava sama asenne päälle.

[readmore from=Arsenal]

– Se on pokaali – hyvä pokaali – ja se on hyvin tärkeä. Ja tällä kaudella se on Arsenalin viimeinen mahdollisuus Mestarien liigaan. Valitettavasti näin, mutta Valioliigassa Arsenalin on hyvin vaikeaa nousta neljän parhaan joukkoon.

– Haluan nähdä Arsenalin pelaavan Mestarien liigassa. Mutta se on hyvin vaikeaa, kun Tottenham, Liverpool ja Chelsea ovat edellä.

Arsenalin urakka Eurooppa-liigassa jatkuu tänä iltana, kun Gunners kohtaa ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa Östersundin. Ensimmäinen osa päättyi Arsenalin 3-0-voittoon.