Huhut Paul Pogban ja José Mourinhon erimielisyyksistä saivat lisäpontta eilen, kun Pogbaa ei nimetty Manchester Unitedin avauskokoonpanoon Sevillaa vastaan.

Lopulta Pogba pelasi isot minuutit, koska Ander Herrera loukkaantui jo vartin pelin jälkeen. Täyden 90-minuuttisen Pogba on pelannut viimeksi kuukausi sitten.

Entinen Manchester Unitedin pelaaja ja pitkän valmennusuran tehnyt Gordon Strachan ei usko, että Pogban ja Mourinhon väleissä olisi erityistä vikaa. Pogba ei vain yksinkertaisesti ole tällä hetkellä tarpeeksi hyvä.

– En usko, että valmentaja tekee tuollaista [penkittää pelaajan] todistaakseen jotain. Sellainen sanotaan päin naamaa: ”Minä olen pomo.” Strachan sanoi Sky Sportsin The Debate –ohjelmassa.

– Omaa joukkuetta ja pelin tulosta ei riskeerata todistamalla jotain yksittäiselle pelaajalle. En usko, että yksikään valmentaja tekisi sellaista. Kyllä kaikki tietävät ilmankin, kuka on pomo.

– Paul ymmärtää ihan varmasti, ettei hän pelaa tällä hetkellä niin hyvin kuin hän voisi. Jos pelaa mahtavasti, ei pelaajaa penkitetä.

[readmore from=Manchester-United]

– Me kaikki olemme varmaan yhtä mieltä siitä, että hän ei ole vastannut odotuksiin, koska tiedämme hänen olevan fantastinen pelaaja. Maalaisjärki sanoo, että tuollaisessa tilanteessa valmentajalla on täysi oikeus jättää pelaaja penkille.

Mourinho olisi tiettävästi peluuttanut Pogbaa viime viikonlopun FA Cup -ottelussa Huddersfiedia vastaan. Pogba kuitenkin sanoi voivansa huonosti, joten hänet jätettiin kokoonpanon ulkopuolelle. Strachanin mielestä Pogba ei toiminut oikein.

– Minä toimin niin, että lääkäri kertoo minulle tuollaiset asiat.

– Minä en pidä siitä, että pelaaja soittaa aamulla ja sanoo, ettei voi hyvin ja että jää pois ottelusta. Minä menisin hänen asunnolleen vaatimaan todisteita. Niin Sir Alexkin [Ferguson] olisi tehnyt.