Watfordin laitapelaaja José Holebas myöntää, että joukkue saattoi ”leijua” komean Chelsea-voiton jälkeen.

Valioliigan hallitseva mestari kaatui murskalukemin 4–1, mutta Watford palasi sen jälkeen maan pinnalle hävittyään West Hamille surkean esityksen jälkeen.

– Jokaista joukkuetta on kunnioitettava. Jos niin ei tee, siitä rangaistaan, Holebas sanoo Hertfordshire Mercuryn mukaan.

– Mielestäni Chelsealla on omat ongelmansa, mutta kyse on silti Chelseasta, ja heiltä löytyy huippupelaajia. Löimme heidät 4–1 ja kohdatessamme West Hamin kaikki luulivat, että siitä tulisi helppoa, hän jatkaa.

– Luulen, että se oli hiukan ongelmana. Kyse ei ole siitä, että olisimme antaneet periksi, vaan suhtauduimme siihen peliin liian huolettomasti ja se sai meidät häviämään.

FA Cupista pudonneella Watfordilla on ollut peleistä kahden viikon tauko. Uusi manageri Javi Gracia on päässyt tekemään töitä pelaajien kanssa harjoituskentällä.

– Minun on sanottava, että se on ollut loistavaa. Jokaiselle joukkueessa on ollut hyvä asia saada pää tyhjäksi, koska joulukuu ja tammikuu olivat vaikeita. Ottelut olivat erittäin tiukkoja, ja oli hyvä päästä siitä pois kahden viikon ajaksi, toteaa Holebas.