Idästä puhaltava paukkupakkanen on sekoittanut Eurooppaa, mutta kaikki eivät ole taipuneet.

Otteluita on pitänyt siirtää lumipyryjen vuoksi. Peterborough’n ja Walsallin välinen Ykkösliigan ottelukin meinattiin perua, vaan siellä se tulos kuitenkin nyt seisoo: Peterborough’lle 2-1-voitto. Ottelun toteutumisesta menee osittain kiitos 195 ottelun valioliigaveteraani Steven Taylorille.

Kesken ottelun lunta alkoi pyryttää niin kovasti, että ennen pitkää koko kenttä oli lumen peitossa. Taylor ei jäänyt ihmettelemään, vaan haki lumilapion. Taylor sai avukseen muitakin pelaajia, jotka yrittivät saada rajoja esiin. Alla olevat videot kertonevat kaiken oleellisen.

TheRealCasuals

@Real_Casuals_66
Peterborough vs. Walsall..

“1...2...3...4 We’ve got Steven Taylor”

#PUFC #Snowmageddon. 😅❄️

Sky Sports News

@SkySportsNews
"It's a bit like the Winter Olympics isn't it!" ❄😂

Ex-@NUFC defender Steven Taylor is taking matters into his own hands at Peterborough, where the snow is causing all kinds of trouble!

Watch Soccer Special now for live-updates from all of tonight's matches.