West Bromwich lienee tällä hetkellä Valioliigan pahin kriisiseura.

Baggies vaihtoi valmentajaa jo marraskuussa, kun Alan Pardew korvasi Tony Pulisin. Otteet eivät kohentuneet, itse asiassa päin vastoin. Seuraavaksi West Bromin omistaja antoi kenkää toimitusjohtajalle ja seuran puheenjohtajalle. Ei vaikutusta.

28 kierroksen jälkeen West Brom on Valioliigassa viimeisenä. Putoamisviivan yläpuolelle on matkaa jo seitsemän pistettä. Joukkue voitti viimeksi tammikuussa.

Nyt vielä kaiken tämän päälle joukkueen sisäiset erimielisyydet ovat vuotaneet julkisuuteen. Sky Sports kertoi lähteisiinsä vedoten, että kokenut Chris Brunt otti viime viikonlopun tappiollisen Huddersfield-ottelun jälkeen kovasanaisesti yhteen Pardew’n kanssa.

Pardew kommentoi tapausta tuoreeltaan lehdistötilaisuudessa.

– Pukuhuoneesta julkisuuteen vuotanut tapaus on masentava, koska asioiden pitäisi mielestäni pysyä pukuhuoneessa, Pardew sanoi.

– Samaan hengenvetoon on sanottava, etten usko faniemme olevan pettyneitä siihen. Eivätköhän he odotakin, että tunteet ovat pinnassa tuollaisen ottelun jälkeen.

– Muutkin kuin Brunty sanoivat asioita. Kapteeni, minä itse ja John Carver. Meillä kaikilla on mielipiteemme ja näkemyksemme siitä, miksi pelasimme niin huonosti.

– Olisin typerys ja huono valmentaja, jos en kuuntelisi muiden mielipiteitä. Pohdin asioita maanantaina ja tiistaina ja olen löytänyt joitain ratkaisuja lauantaita varten.

Skyn tietojen mukaan huominen ottelu Watfordia vastaan ratkaisee, saako Pardew jatkaa West Bromin puikoissa kauden loppuun.

– En tiedä, se ei ole minun päätökseni. Jos luulette, että tällä kokemuksella kävelen ulos kun joukkueella menee huonosti, olette väärässä.