Arsène Wengerin Arsenalin manageriksi vuonna 1996 palkannut ex-puheenjohtaja Peter Hill-Wood sanoo, että lontoolaisseura tarvitsee uuden suunnan.

Hill-Wood, 82, on ollut vuosien saatossa yksi Wengerin lojaaleimmista tukijoista, mutta nyt hänkin puhuu julkisesti suunsa puhtaaksi.

– En selvästikään ole kovin tyytyväinen siihen, mitä on tapahtumassa, vuonna 2013 puheenjohtajan paikalta syrjään siirtynyt Hill-Wood kertoo Daily Starin haastattelussa.

[readmore from=Arsene-Wenger]

Hänen mielestään Arsenalin valmennusjohto pitäisi vaihtaa.

– Hän on suoriutunut suunnattoman hyvin, mutta kyse on vain siitä, että hän on jatkanut liian kauan. Mielestäni se on erittäin surullista, koska hän oli monelle suuren rakkauden kohde ja sitten se (liian kauan jatkaminen) tuhosi kaiken.

Wenger on valtavan paineen alla viime aikojen tulosten myötä, sillä vuosi 2018 on käynnistynyt surkeasti ja Arsenal on hävinnyt kolme edellistä otteluaan.

Ranskalainen itse sanoo olevansa valmis taistelemaan, vaikka hän onkin pettynyt tilanteeseen.

– Olen ollut tällaisissa tilanteissa elämäni aikana ja tiedän, mitä se vaatii – kokemusta ja intohimoa asioiden muuttamiseksi. Palaako se intohimon liekki edelleen yhtä vahvana? Tietysti.