Swansean keskikenttäpelaaja Leroy Fer on jo palannut punttisalille vakavan loukkaantumisensa jäljiltä, kertoo Wales Online.

Ferin akillesjänne repeytyi viime kuun ottelussa Leicesteriä vastaan. Vamma päätti miehen kauden välittömästi.

Swansean pelaajista Nathan Dyer koki saman kohtalon samaa vastustajaa vastaan 12 kuukautta aiemmin. Toipumisessa meni kahdeksan kuukautta.

– Kaikki joukkuekaverini auttavat minua, mutta Nathanilla oli sama vamma samaan aikaan, ja se tuli samaa vastustajaa vastaan, joten puhun hänelle joka päivä tuntemuksistani, Fer kertoi Swans Show’ssa.

– Hänellä oli sama vamma, ja hän on auttanut minua ja pitänyt minut keskittyneenä. Teen yhä kovasti töitä punttisalilla. Kuntovalmentajat ja fysioterapeutit teettävät minulla kovasti töitä. En tee paljon jalkatyötä, mutta fyysinen työ on tärkeätä, ja yritän tulla vahvemmaksi.

Ferin loukkaantuminen tapahtui täysin vaarattoman oloisessa tilanteessa. Kuului napsahdus, vaikka ketään ei ollut lähellä.

– Juoksin pallon kanssa. Mielestäni kaksi Leicesterin pelaajaa yritti estää kulkuni. He eivät osuneet. Hyppäsin heidän ylitseen ja halutessani jatkaa juoksua tunsin, että jokin napsahti akillesjänteessäni, hän kertaa.

– Tiesin heti, että jokin oli pielessä. Luulen, että pystyitte näkemään sen reaktiostani. Kuulin uutiset pelin jälkeen ja olin pettynyt, mutta minun on keskityttävä nyt paluuseen. Tämä on turhauttavaa, mutta se kuuluu jalkapalloon.