Swansean komea 4-1-voitto West Hamista nostaa toiveikkuutta Walesin puolella. Taistelussa sarjapaikasta Joutsenilla onkin nyt käytettävissään erikoisase.

Ayewn veljekset muodostivat tutkaparin joukkueen etulinjassa lauantaina – André kirjautti itselleen maalisyötön pelin kahdeksannella minuutilla, Jordan taas ampui Swansean neljännen osuman rankkarista.

Veljeksistä vanhempi, 28-vuotias André oli täynnä tarmoa pelatessaan edellistä joukkuettaan vastaan. Myös maalitilastoon pelissä itsensä merkkauttanut Mike van der Hoorn huomioi asian.

– Totta kai hän halusi näyttää. Se teki meille hyvää, ja veljekset toivat energiaa hyökkäyksiimme. He ovat yksilöinä huippuja, mutta samaan aikaan kentällä ollessaan heidän välillään on todellinen yhteys.

Ottelussa ensimmäisen Swansea-osumansa iskenyt Andy King kiitteli myös kaksikkoa.

– He olivat loistavia, eivätkä lakanneet juoksemasta. André ja Jordan ovat meille iso voimavara. He pitävät paineen ja vireen yllä hyökkäyspäässä.

André Ayew palasi tammikuun siirtoikkunassa Liberty Stadiumille oltuaan West Hamin kirjoissa vuodesta 2016. Swansea on ottanut yhdeksästä manageri Carlos Carvalhalin komennossa pelaamastaan ottelusta Valioliigassa 17 pistettä, ja on nyt sarjataulukon sijalla 13.

Lähde: Sky Sports