Elävä maalivahtilegenda Iker Casillas kiittää sosiaalisessa mediassa Liverpoolin kannattajia, jotka järjestivät hänelle ikimuistoisen vastaanoton tiistaina Anfieldilla.

Casillas, 36, piti Porton maalin puhtaana ottelussa, joka saattaa hyvinkin jäädä hänen viimeiseksi esiintymisekseen Mestarien liigassa. Mies sai lämpimät suosionosoitukset kotijoukkueen faneilta.

Parhaat vuotensa Real Madridissa pelannut Casillas julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään ja Liverpoolin managerista Jürgen Kloppista. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen tekstin ”Never walk alone”.

– Jos nämä olivat jäähyväiseni Mestarien liigalle, se ei ollut alkuunkaan huono ilta – nollapelin pitäminen tällä fantastisella stadionilla, mutta kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, espanjalainen kertoi medialle.

– Tavoitteeni on voittaa liigamestaruus Porton kanssa, koska tämä pelaajaryhmä ansaitsee pokaalin. Katsotaan, mitä kauden lopussa tapahtuu.

– Jos katson taaksepäin, voin tuntea ylpeyttä tässä lajissa voittamistani asioista ja kaikista saavutuksistani. Haluaisin sanoa kiitos faneille. Olen pelannut niin monta vuotta Mestarien liigassa, ja on mahtavaa tulla tämän kaltaiselle stadionille ja saada niin lämmin vastaanotto.

Liverpool eteni otteluparista puolivälierävaiheeseen yhteismaalein 5–0.

Lähde: Daily Mail