Liverpoolin riveissä on pelannut vuosien saatossa useita legendaarisia maalintekijöitä. Viime vuosien nimistä nousevat esiin Fernando Torres, Luis Suárez ja Mohamed Salah.

Salah on takonut tällä kaudella jo 32 maalia. Suárezin paras maalilukema kauden aikana oli 31, kun taas Torres iski parhaimmillaan 33 osumaa.

Liverpoolin entiseltä kapteenilta Steven Gerrardilta kysyttiin Porto-ottelun yhteydessä, kuka kolmikosta on hänen mielestään ollut ihanteellinen hyökkääjä seuralle.

[readmore from=Steven-Gerrard]

– Fernandolla oli loistava jakso Liverpoolissa, mutta Suárez teki sitä pidempään. Ja uskon, että hän tekisi 30 maalia kaudessa, jos hän olisi nyt Liverpoolissa, Gerrard vastasi.

– Hän teki myös kauhean paljon enemmän kuin pelkkiä maaleja. Hän syötti maaleja ja käytti valtavan työmäärän joukkueen eteen. Joten minä kallistuisin puolueellisesti Suárezin puoleen.

– Mutta jos Salah jatkaa tasaisesti monta vuotta ja voittaa pokaaleita, se antaisi hänelle edun Torresiin ja Suáreziin verrattuna, koska he eivät missään vaiheessa voittaneet paljon pokaaleita.

Lähde: Mirror