Juventus voitti Tottenhamin Wembleyllä 2-1-lukemin ja eteni jatkoon kahdeksan parhaan joukkoon. Lontoolaisjoukkue oli pelillisesti otteluparissa erinomainen, mutta maalit ratkaisevat ja tätä korosti myös Juventuksen pitkäaikainen luottopuolustaja Giorgio Chiellini.

Kokenut toppari antoi tunnustusta Spurs-pelaajille, mutta lopulta päätyi kuittailemaan lontoolaisjoukkueen historiasta, joka kalpenee vertailussa useille seuroille.

– Tottenhamilla on paljon upeita pelaajia kuten Harry Kane, Christian Eriksen ja Dele Alli, mutta me tiesimme, että he tulevat jättämään tilaisuuksia käyttämättä, Chiellini sanoi ottelun jälkeen.

– Se kuuluu Tottenhamin Historiaan. He aina luovat paljon maalintekopaikkoja, mutta lopulta epäonnistuvat. Me uskomme aina historiaan.

– Jos näitte ottelun [Real] Madridin ja Pariisin [PSG:n] välillä, historialla on merkitystä. Me käytimme taitojamme ja saavuimme maaliin voittajina.

Juventus eteni jatkoon yhteismaalein 4-3. Kolme torinolaisten osumista tuli Gonzalo Higuainin jalasta.

– Tottenham on aina hyvä ja aggressiivinen, mutta tiedämme, että englantilaisjoukkueilla on aina rakoja puolustuksessa ja he antavat meille aina tilaisuuksia. Meidän tuli vain käyttää ne ja niin teimmekin.