Skotlannin maajoukkueen päävalmentaja Alex McLeish vahvistaa, että hän aikoo valita Manchester Unitedin nuoren keskikenttäpelaajan Scott McTominayn tulevaan maaotteluun Costa Ricaa vastaan. Asiasta uutisoi Sky Sports verkkosivuillaan.

McTominay, 21, ilmoitti hiljattain, että hän haluaa edustaa maajoukkuetasolla Skotlantia. Hän olisi voinut valita myös synnyinmaansa Englannin.

– Hän on mukana joukkueessa, McLeish kertoi.

– En usko, että se on maailman parhaiten varjeltu salaisuus juuri tällä hetkellä. Scott oli hyvin vastaanottavainen. Katsoin häntä silmiin, ja hän osoitti intohimoa Skotlannin paidassa pelaamisen suhteen.

Mikäli McTominay pelaa 23. maaliskuuta Costa Ricaa vastaan, hän olisi vielä kamppailun jälkeenkin edustuskelpoinen Englannin paidassa, sillä kyseessä on ystävyysottelu.

– Hän on pelannut joitakin loistavia pelejä José Mourinhon alaisuudessa Manchester Unitedissa. Hän on vasta 21-vuotias, eikä hänellä ole kaikkia vastauksia. Minä olen viimeisimpien laskujeni mukaan 59, eikä minulla ole kaikkia vastauksia, mutta toivottavasti hän tekee enemmän asioita oikein kuin väärin, miettii McLeish.