Manchester Cityn hyökkäyspää on toiminut tällä kaudella erinomaisesti. Joukkue on tehnyt Valioliigassa vakuuttavat 83 maalia 29 kierroksen aikana. Seuraavaksi tehokkaimmalla joukkueella eli Liverpoolilla on kasassa 68 maalia, mutta Jürgen Kloppin ryhmällä on pelattuna yksi ottelu enemmän.

Siirtohuhuja kuunnellessa useille on herännyt kysymys, mihin Man City enää tarvii hyökkäyspään vahvistuksia, kun onnistumisia tulee jo nyt laajalla rintamalla. Tuohon on mahdoton vastata, mutta tammikuun siirtoikkuna osoitti todeksi sen, että Pep Guardiola todella haluaa vielä yhden nimekkään hyökkäyspään pelaajan. Tämän voi päätellä siitä, kun joukkue tavoitteli ensin Alexis Sánchezia ja sitten Riyad Mahrezia.

The Telegraphin mukaan kesällä tavoitteena ei ole kumpikaan heistä vaan AS Monacon Thomas Lemar. 22-vuotiasta Ranskan maajoukkuepelaajaa on viety Valioliigaan jo kohta vuoden ajan, mutta hän on tähän mennessä aina päättänyt jäädä kotimaahansa vielä tämän kauden ajaksi.

Ensi kesänä tilanteen uskotaan olevan toinen. Aikaisemmin Lemar on yhdistetty Liverpooliin, Arsenaliin ja Chelseaan, mutta lähteen mukaan nyt myös Man City haluaa nuorukaisen itselleen.