Brasilialaislupaus Kenedy ei ole onnistunut toistaiseksi lyömään läpi Chelseassa. 22-vuotias nuorukainen siirtyikin tammikuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella Newcastleen.

Alku uudessa joukkueessa on ollut erinomainen ja paras näyte pelaajan osaamisesta saatiin lauantaina, kun Kenedy teki kaksi ensimmäistä maalia Newcastlen 3-0-voitossa Southamptonia vastaan.

Newcastle-kannattajat ovat jo alkaneet toivoa, että seurajohto saisi kaapattua Kenedyn Chelseasta pysyvästi lainasopimuksen päätteeksi. Nyt joukkueen valmentaja Rafael Benítez otti aiheeseen kantaa, mutta ei vaikuttanut liian toiveikkaalta.

– Minulla ei ole tietoa, onko edes mahdollista, että saisimme pidettyä hänet [Kenedyn] kauden päätyttyä. Uskon, että tällä hetkellä meidän kannattaa vain nauttia, kun hän vielä on täällä, Benítez kertoi.

– Hänessä on kyse muustakin kuin energiasta ja vauhdista. Hän tulee erittäin hyvin toimeen pallon kanssa. Hänellä on taitoa rakentaa peliä, keskittää hyvin ja antaa erikoistilanteisa. Hän on pelaaja, joka erottuu muista ja hän pelaa tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella.