Ronald de Boer tukee veljeään Frankia riidassa José Mourinhon kanssa. Hollantilaismanageri joutui Mourinhon tähtäimeen arvosteltuaan lauantain Liverpool-ottelun jälkeen Manchester United -valmentajan tapaa käsitellä Marcus Rashfordia (Lue lisää tästä).

Frank de Boer valmensi lyhyen ajan tällä kaudella Crystal Palacea, mutta sai potkut neljän kierroksen jälkeen. Mourinho otti juuri tämän aiheen piikiteltäväksi ja leimasi de Boerin valioliigahistorian huonoimmaksi manageriksi.

Ajaxin akatemiavalmentajana nykyisin työskentelevä Ronald puolustaa veljeään.

– Valmentajilla on erilaisia tapoja kehittää nuoria pelaajia. Mikään ei ole oikea tai väärä. Ne ovat vain erilaisia. Sitä on kunnioitettava, Ronald de Boer sanoi Sky Sportsille.

– Mourinho toi tammikuussa Alexis Sánchezin lisää ja on totta. ettei se tee hyvää Rashfordin kehitykselle. Hän pelaa nyt vähemmän. Frank kunnioittaa Joséa ja hän arvosteli vain tuota asiaa.

Rashford teki Liverpoolia vastaan Unitedin molemmat maalit ja johdatti joukkueen 2-1-voittoon. Hyökkääjä oltiin ennen lauantaita nähty avauksessa viimeksi joulukuun lopulla.