Chileläishyökkääjä Alexis Sánchez siirtyi Arsenalista Manchesteriin vasta hiljattain, mutta hän myöntää ajattelevansa jo elämää Unitedin jälkeen. Asiasta kertoo Daily Mirror verkkosivuillaan.

Sánchez tunnustaa, että hän haluaisi päättää pelaajauransa Universidad de Chilen riveissä. Kyseessä on seura, jota hänen perheenjäsenensä kannattavat ja jossa kansallissankari Marcelo Salas aloitti ja päätti oman uransa.

– Uskon, että se olisi perheeni unelma. Nyt taivaassa oleva isäni oli La U:n kannattaja, ja luulen totuuden olevan se, että perheeni haluaisi minun päätyvän sinne, 29-vuotias Sánchez totesi chileläismedialle.

[readmore from=Alexis-Sanchez]

– Isäni oli perheen tukipilari, ja joskus ihmiset tekevät asioita myös perheensä takia. Pelasin Colo Colossa, ja totta puhuen se oli mahtavaa. Voitin paljon asioita heidän kanssaan, mutta uskon ihmisten ymmärtävän sen, koska se on isäni unelma, ja jos Jumala suo, aion täyttää sen.

Universidad de Chile reagoi Sánchezin kommentteihin Twitterissä pusu- ja suuteluemojein. Kaikki kannattajat eivät kuitenkaan olleet yhtä tyytyväisiä.

– Emme halua ihmisiä, jotka eivät tule tänne täyttämään omia vaan muiden unelmia, eräs heistä totesi.