Vieläkö muistatte Ravel Morrisonin? Muun muassa Rio Ferdinandin, Sir Alex Fergusonin ja Sam Allardycen aikoinaan maasta taivaisiin ylistämän huippulupauksen, joka debytoi Manchester Unitedin edustusjoukkueessa Liigacupissa jo 17 vuoden ikäisenä.

Valioliigaläpimurtoa Morrison ei kuitenkaan tehnyt sen paremmin kasvattajaseurassaan Manchester Unitedissa kuin West Hamissakaan, ja tulevat kaudet vierähtivät sarjaporrasta alempana Birminghamissa, QPR:ssä ja Cardiffissa.

[readmore from=Ravel-Morrison]

Myrskyt eivät rajoittuneet tihein väliajoin tapahtuneisiin seuranvaihtoihin, vaan kentän ulkopuolella syytelista kasvoi. Parisuhdeväkivaltaa, todistajien uhkailua sekä homofobisia twiittejä. Kaikki syytteet eivät johtaneet tuomioon, mutta ongelmapelaajan maine oli valmis.

Vaan missä Morrison on nyt? Floppisiirrosta Lazioon ei jäänyt käteen oikeastaan mitään muuta hyvää paitsi lainasiirto Meksikon pääsarjaseura Atlakseen. Meksikossa Morrisonin ura on ollut palautumassa raiteilleen, tehot ovat palanneet ja pian keskikenttäpelaaja voi löytää itsensä maajoukkueesta. Jamaikan maajoukkueesta nimittäin.

BBC kertoo, että 25-vuotias Morrison tapaa maaliskuussa Jamaikan jalkapalloliiton edustajia keskustellakseen edustusoikeuden vaihdosta. Manchesterissa syntynyt Morrison pelasi Englannin poikamaajoukkueissa sekä neljä kertaa myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta hänellä on mahdollisuus edustaa myös Jamaikaa sukulaisuussuhteiden kautta.

Jamaikan maajoukkue voi tulla Morrisonille tutuksi hyvinkin pian, sillä hänet kutsuttiin Jamaikan maajoukkueleiritykselle, joka alkaa jo tulevana keskiviikkona. Jos kaikki etenee suunnitellusti, voi Morrison pelata Reggae Boyzissa ensi kerran ensi syyskuussa.